BRZO I JEDNOSTAVNO NAPRAVI SAMA: 7 različitih frizura!

Jednostavne i šarmantne frizure za svaki dan?! Zar je to moguće? Naravno da je moguće. Danas Vam donosim 7 jednostavnih frizura za svaki dan u tjednu.

Frizure su jako jednostavne, lako ih je napraviti, a što je najvažnije vrlo su efektne.

 

Frizura br. 1.

Ispletite dvije obične pletenice sa svake strane. Spojite ih sa stražnje strane i učvrstite ukosnicama ako je potrebno. Dodajte fensi šmensi mašnicu i woila. Preslatka mi je ova frizurica i nju jako često nosim.

 

Frizura br. 2.

Spojite dva pramena sa elastičnom gumicom te ih provucite ispod gumice odnosno malo ih zarolajte kako ja to volim nazvati :D. Ponovite postupak s još dva pramena i ukrasite slatkim cvjetićima. Trud je minimalan, a izgleda sasvim suprotno. 🙂

 

Frizura br. 3.

braid

Mislim da ovdje ne moram puno objašnjavati. Ispletite pletenicu od vrha glave no nemojte ju završiti do kraja već ju zavežite u repić. Izgleda mi vrlo elegantno.

 

Frizura br. 4.

braidpunda

Kao nastavak na prethodnu frizuru ostatak repića zarolajte ispod pletenice i učvrstite ukosnicama. Dobili ste divnu pletenu punđu  🙂

 

Frizura br. 5.

Iako se ova frizura čini kompliciranom uopće nije. Jednom kad uhvatite ovaj način pletenja pletenice biti će Vam pravi mačji kašalj. Svežite repić sa strane te krenite s prebacivanjem pramena s jedne na drugu stranu kao na slici, kao da pravite križ. Kad završite maknete gumicu koja Vam je bila vodilja i malo opustite pletenicu. Ukrasite lijepom vrpcom i Vaša unikatna frizura je gotova!

 

Frizura br. 6.

Razdvojite kosu na sredini tjemena te ju zarolajte i svežite u niski repić. Ostatak repića sakrijte i učvrstite ukosnicama i imate nisku neurednu punđu koja izgleda baš fora.

 

Frizura br. 7.

Naravno bez voluminozne punđe ovaj post nije mogao proći. Trebat će Vam spužvica za pravljenje ove punđe osim ako nemate jako gustu kosu pa Vam možda neće ni biti potrebna. Kad namjestite spužvicu kosu zataknite ispod spužvice sa svih strana kako se ne bi vidjela i gotovo. Vaša frizura je spremna.

 

Ako niste baš vješti u slaganju pletenica evo linka na video koji sve detaljno objašnjava. Klik ovdje.

 

Sviđaju li Vam se ove frizure, jeste li već isprobali neku od njih? 

Follow my blog with Bloglovin , Facebook page and  Google +. Thank you so much❤

 

 

10 thoughts on “BRZO I JEDNOSTAVNO NAPRAVI SAMA: 7 različitih frizura!

  1. Odličan post s još boljim slikama i frizurama. Sve frizure izgledaju jako romantično i opušteno, uredno su napravljene. Svaka čast! Ja obožavam frizuru pod brojem 6 u kombinaciji s pletenicom sa strane, to mi je brzinska svečana frizura kad sam u škripcu s vremenom. Frizuru pod brojem 5 ću isprobati najvjerojatnije sutra 😀

    Liked by 1 person

Leave a comment