KOREAN COSMETIC: Dewy Love Hydrating Essence Recenzija

Pozdrav svima!

Na temelju prijašnjih posteva mogli ste primijetiti da sam se drastično okrenula njezi kože lica. Razlog je totalna dry katastrofa koja je buknula zadnjih mjesec – dva posebice na licu. Moja koža je i inače jako suha, ali ovo je zbilja prestrašno. Koža se doslovce počela ljuštiti kao kod zmije :D. Puder zadnjih mjeseci nije dolazio u obzir već hidratantne BB kreme zato ni niste mogli vidjeti nove make up lookove jer mislim da se nikome ne gleda cakey face :D. Tako da sam odlučila u rutinu njege ubaciti i Essence proizvode.

 

dewy-hidratying-essence

Essence – što je to?

Esencije su jedan od ključnih proizvoda korejske njege. Nešto su laganije, manje koncentrirane od seruma. Njihov posao je dodati sloj vlage na kožu kako bi serum ili hidratantna krema koja se nanosi u sljedećem koraku mogao stvarno odraditi svoju čaroliju.

Danas ću Vam reći nešto više o ovom Dewy Love Hydrating Essence proizvodu koji mi je pomogao da prebrodim krizu ovakve gadosti. Mogu samo reći da ga više nikad neću prestati koristiti 😀

 

feturedimge

 

Pakiranje mi je stvarno predivno! Pakiranje za rozim cvijećem i imitacijom drveta te to što obećava zadržavanje vlage je glavni razlog zašto sam se odlučila na kupnju. Cijena ovog proizvoda iznosi oko 75,00 kn. Većinu korejske kozmetike naručivam sa  Jolse stranice koja ima brzu dostavu i uvijek dobijem barem deset besplatnih testera hehehe, a svi volimo testere zar ne? Pobliže o proizvodu možete pogledati ovdje.

Kako je cijela ambalaža na korejskom nisam Vam poslikala sastojke pa ih možete vidjeti ovdje.

 

Sama tekstura je nešto između gela i vode, ako to ima smisla. No iako je više vodenasta tekstura kad ga nanesete na kožu daje dewy finish ne masni već zbilja daje neki zdravi sjaj. Vrlo brzo se upija i već nakon prve primjene možete vidjeti rezultate.

 

Ako niste ljubitelji parfumiranih proizvoda ne znam kako bi Vam se ovaj svidio jer se miris dosta osjeti. Meni miriši predivno, miris ruže zadrži se jedno vrijeme, ali mi toilko fino i nježno miriši da mi doista uopće ne smeta.

Koristim ga otprilike mjesec dana i vidim ogromnu razliku u koži, a planiram kupiti i kremu iz iste linije eto jer sam se toliko zaljubila u ovaj proizvod.

Za ovaj proizvod nemam nikakve negativne komentare, samo pohvale i toplo preporučam svima koji imaju normalnu do suhu kožu. Kako bi ovaj proizvod reagirao na masnoj koži nisam sigurna, ali ako ga je netko isprobao neka nam podijeli svoja iskustva u komentarima 🙂

Koristite li esencije? Sviđa li Vam se ovaj proizvod? Pišite mi 🙂

Follow my blog with Bloglovin , Facebook page and  Google +. Thank you so much❤

9 thoughts on “KOREAN COSMETIC: Dewy Love Hydrating Essence Recenzija

  1. Nisam dosad probala korejske proizvode.
    Ali hocu..
    Sad sam pocela raditi pa cu si svaki mjesec nesto priuštiti. Naravno, ono sto mi treba.
    Nema gomilanja kozmetike kod mene 😁

    Liked by 1 person

Leave a comment