GARNIER MOISTURE + AQUA BOMB MASKA ZA LICE U MARAMICI – RECENZIJA

Iako obožavam make up, lijepa i zdrava koža moj je prioritet. Njegovana koža, zaista jest osnovni preduvjet za savršeni make up. Moram priznati da se moja rutina kože tijekom godina drastično promijenila. Mnogo više pažnje posvećujem hidrataciji s obzirom na to da je moja koža izrazito suha i gruba, te zahtjeva mnogo pažnje. Upravo zbog toga sam u svoju rutinu njege uvrstila i tzv. sheet maske za lice.

Današnji post biti će recenzija nove GARNIER MOISTURE + AQUA BOMB MASKE ZA LICE U MARAMICI.

 

garniermaskazalice1

 

Kad sam krenula čitati sastojke kupljene maske dvoumila sam se da li bih ju uopće isprobala. Morala sam malo skupiti hrabrost jer Vas na kraju krajeva ipak volim :D.  Zabrinjavajući sastojci su visok udio alkohola te sumnjivi oblici parabena. Cijena maske iznosi 14,90 kn što je vrlo pristupačno i možete ju kupiti u DM drogerijama.

 

garniermaskasastojci

 

Stražnja strana pakiranja osim opisa proizvoda, sastava sadrži i upute. Jedno pakiranje sadrži jednu masku.

 

 

garniermaskaback

garniermaskaupute

 

Prije nanošenja bilo koje maske koža mora biti očišćena i tonizirana, po mogućnosti napravite i piling kako bi koža maksimalno upila sve „čudesne“ sastojke.

Maska ima dvije strane, odnosno s prednje strane obložena je zaštitnom folijom. Bijela strana stavlja se na lice, a potom skidate zaštitnu foliju i namjestite ju prema obrisima svog lica. Kod mene je to bilo dosta nespretno (možda sam samo šeprtlja ;D). Udobno sam se smjestila i 15 min uživala u svojoj playlisti.

P.S.  Nemojte se prestrašiti sljedeće fotografije. To sam samo ja 😀

 

Maska za zaštitnom folijom               Maska bez zaštitne folije

Nakon tretmana ostatke nisam ispirala već sam ih lagano umasirala u lice i dekolte.

Prvo što moram napomenuti da se miris alkohola dosta osjeti uz miris voća i nisam ju se usudila držati duže od 15 min. Inače ovakve maskice volim držati na licu čak i do pola sata.

Maska na licu nije bila neugodna no bila je nešto između, efekt hlađenja je pred sam kraj tretmana ipak za moj ukus bio previše. Kad sam skinula masku lice mi je doslovno bilo ledeno bez da sam ju držala u frižideru.

Trebalo je neko vrijeme da se sve dobro upije u kožu, a i nakon toga ostao je onaj ljepljivi osjećaj na koži koji definitivno ne preferiram.

Suma sumara maska nije loša no kupnju ipak ne bih ponovila upravo zbog spomenutih sastojaka. Iskreno, mislim da na tržištu postoji puno boljih maska bez štetnih sastojaka koje će posao odraditi isto ili puno bolje!

 

P.S. Darivanje koje sam objavila u prijašnjem postu još uvijek traje pa se stignete prijaviti brzo, brzo 😀 Klik na link ovdje.

Koristite li Vi sheet maske? Imate li omiljenu?

Follow my blog with Bloglovin , Facebook page and  Google +. Thank you so much❤

 

8 thoughts on “GARNIER MOISTURE + AQUA BOMB MASKA ZA LICE U MARAMICI – RECENZIJA

Leave a comment